avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara mă numesc Gabriela am o pensie de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara mă numesc Gabriela am o pensie de handicap grad ...

Bună seara mă numesc Gabriela am o pensie de handicap grad mediu și am lucrat într-un restaurant ca ajutor de bucătar 9 luni de zile de o luna de zile deoarece am primit un mesaj către îmi spunea că de mâine nu trebuie să mai merg la munca. Mi s-a promis șomaj tehnic dar nici în momentul de față nu mi s-a dat actele să le semnez. Ieri am sunat și mi s-a spus că doar în aprilie mă voi putea întoarce la lucru. Mi s-a promis că mi se plătește concediu dar nu am primit nici un ban. Vă rog frumos să-mi spuneți cum să procedez. Vă mulțumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Caluelena , utilizator 22:53, 11 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce statut aveti, in prezent jn acea societate?

Caluelena a scris:

Bună seara mă numesc Gabriela am o pensie de handicap grad mediu și am lucrat într-un restaurant ca ajutor de bucătar 9 luni de zile de o luna de zile deoarece am primit un mesaj către îmi spunea că de mâine nu trebuie să mai merg la munca. Mi s-a promis șomaj tehnic dar nici în momentul de față nu mi s-a dat actele să le semnez. Ieri am sunat și mi s-a spus că doar în aprilie mă voi putea întoarce la lucru. Mi s-a promis că mi se plătește concediu dar nu am primit nici un ban. Vă rog frumos să-mi spuneți cum să procedez. Vă mulțumesc mult!

Ma gândesc ca sânt angajată fără plată. Nu știu sigur

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot refuza referendumul? modantase modantase Votez pentru Parlamentul european dar nu pentru referendumul privind justiția (vezi toată discuția)
Persoanele cu grad de handicap mediu sunt scutite de impozit pe salariu? Anastasia12 Anastasia12 Buna ziua! Angajatii cu grad de handicap mediu sau usor beneficiaza de scutirea impozitului pe salariu sau doar gradele accentuat sau grav? (vezi toată discuția)
Actualizare decizie medicala asupra capacitatii de munca Mircea Cristian Mircea Cristian Urmare a unei operatii de adenocarcinom la colon,in mai 2012,am fost pensionat de boala cu gradul 2 de invaliditate.Acest statut a fost valabil mai intii ... (vezi toată discuția)