avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Faptele penale se clasează după o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Faptele penale se clasează după o anumita perioada ...

Bună ziua! Faptele penale se clasează după o anumita perioada de timp? Sunt urmărit penal din decembrie 2020.. ultima declarație data la politie a fost în august 2020 în care am recunoscut acuzațiile.. de atunci nimic
Cel mai recent răspuns: Avocat Iofcea Maria-Cristina , Avocat 21:25, 11 Ianuarie 2022
Dosarul poate fi clasat, daca procurorul care il instrumenteaza considera ca sunt indeplinite conditiile pentru a dispune clasarea.
Cred ca dvs va refereati la prescrierea raspunderii penale. Verificati art. 154 din Codul penal.
Oricum, urmarirea penala poate dura mai multi ani, depide de cum lucreaza organele de urmarire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clasare dosar mariusce mariusce Cine claseaza un dosar si cum se produce clasarea,Mentionez ca plangerea depusa nu se sustine dar procurorul a decis sa o trimita la instanta de ce? (vezi toată discuția)
Dezlegarea unor chestiuni de drept ciurli_si_burli ciurli_si_burli Daca procurorul adauga probe intr-un dosar penal dar le claseaza ulterior, inainte de a trimite dosarul in instanta pentru a crea un impact asupra celui care ... (vezi toată discuția)
Clasarea unei probe dar folosirea ca proba indirecta ATM ATM Buna seara, As dori sa stiu opinia dvs cu privire la clasarea unei probe din dosar si folosirea ei de catre instanta ca mijloc de proba indirect ce a ... (vezi toată discuția)