avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa înainte de căsătorie pe terenul unuia dintre ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa înainte de căsătorie pe terenul unuia dintre parteneri

Eu și viitorul meu soț dorim să ne construim o casă împreună (banii amândurora) pe terenul primit de la părinții lui. Vom începe demersurile înainte de căsătoria civilă și as dori sa știu cum trebuie sa procedez ca această casa sa fie și pe numele meu
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:36, 11 Ianuarie 2022
Avansați cununia civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare carte funciara 011209 011209 Buna ziua, Va scriu pentru ca am foarte multe nelamuriri in legatura cu pasii ce trebuie urmati dupa achizitionarea unui teren.Acesta a fost obtinut ... (vezi toată discuția)
Coproprietar glasgow glasgow Buna ziua! Traiesc in concubinaj cu viitorul sot de 3 ani si jumatate. La jumatatea lui aprilie ne vom cununa civil. In aproximativ o saptamana se va ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. urmeaza sa ma casaroresc si dorim sa ne construim ... crissaelena crissaelena Buna ziua. Urmeaza sa ma casaroresc si dorim sa ne construim o casa pe terenul viitotului sot. Eu am strans o suma de bani(10000 euro), bani stransi din ... (vezi toată discuția)