avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Eu sunt asistent medical. In luna ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Eu sunt asistent medical. In luna septembrie am fost ...

Buna ziua! Eu sunt asistent medical. In luna septembrie am fost transferata pe o alta sectie, nou infiintata. Am semnat o decizie de transfer. Acum am fost anuntata ca vor sa ma transfere inapoi pe sectia initiala, din lipsa de personal. Dar nu vreau sa plec, sunt foarte multumita pe sectia actuala. Decizia pe care am semnat-o in septembrie nu avea stipulat ca transferul ar fi pe perioada determinata. Pot sa ma oblige sa plec, legal vorbind? Pot sa refuz? Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:11, 12 Ianuarie 2022
Transferul nu opereaza in situatia dvs . ci modificarea locului de munca care se face unilateral sau cu acordul ambelor parti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am următoarea situație dificila: -angajata în ... Yzabela80 Yzabela80 Bună ziua. Am următoarea situație dificila: -angajata în cadrul unui SJU, inițial pe secție tehnic administrativ, după perioada de un an, solicit un ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. va rog sa ma ajuta cu un sfat sunt asistent medical ... Ceapa Manuela Ceapa Manuela Bună ziua. Va rog sa ma ajuta cu un sfat Sunt asistent medical la Spitalul de Boli Infecțioase. Recent s-a deschis în cadrul aceluiași spital o secție de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! lucrez ca asistent medical,iar in momentul actual ... mangu mihaela mangu mihaela Buna ziua ! Lucrez ca asistent medical,iar in momentul actual as dori sa ma mut pe o alta sectie,transferul nu o sa mi se accepte deoarece este lipsa de ... (vezi toată discuția)