avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara lucrez la o firmă de pază o zi cu o zi si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara lucrez la o firmă de pază o zi cu o zi si am 154 ...

Buna seara lucrez la o firmă de pază o zi cu o zi si am 154 de ore lucrate și mi sa spus că nu beneficiez de bonuri de masa pe luna decembrie că am ore putine ,din cîte știu eu bonurile se da pe zilele lucrate ,.Ce trebuie să fac că să îmi primesc bonurile pe luna decembrie
Cel mai recent răspuns: Loredana Șerban , Consultant resurse umane 20:04, 12 Ianuarie 2022
Solicitati regulamentul intern si/sau procedura prin care se acorda tichetele de masa. Exista posibilitatea impunerii anumitor conditii, dar nu este neaparat. In felul acesta supuneti atentiei persoanelor responsabile ca dvs. va cunoasteti drepturile si ii rugati sa verifice inca o data situatia.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Ianuarie 2022
Loredana Șerban, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa arianadana arianadana As avea o intrebare. Am lucrat la o institutie de stat bugetara pana in data de 15 februarie. Acum cu ocazia sarbatorilor s-au primit bonuri pe lunile ianuarie ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa toma_claudia toma_claudia Buna ziua, As dori sa primesc un raspuns de la persoane avizate Eu lucrez la o firma care acorda bonuri de masa, pentru zilele efectiv lucrate (aproximativ ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa Constantin 1411 Constantin 1411 Bonurile de masa in contractul meu de munca nu apareca ar trebui sa beneficiez, insa noua ne dau bonuri de masa si difera de la luna la luna. Intr-o luna ... (vezi toată discuția)