Buna seara,
Va rog sa ma ajutați cu un răspuns in următoarea situație: eu, societate comercială închiriez un imobil spațiu comercial de la o pers.fizica, care a dobândit acest imobil înaintea căsătoriei. La semnarea contractului se prezintă celalalt sot și semneaza contractul de închiriere, fara niciun mandat. Este legal? Avea celalalt sot acest drept? Multumesc
ce articol vreti, pot eu sa va iau casa si s-o inchiriz ? Casa e bunul propriu al sotului si femeii ii trebuia o imputernicire.
poate in urma casatoriei au decis sa fie bun comun, interesati-va.
Înțeleg ce ziceți, sunt de acord cu ce spuneti Dvs, dar aveam nevoie măcar moral de încă o reconfirmare din partea unei persoane imparțiale.. eu din păcate sunt deja de 3 ani in procese pierdute, la al treilea avocat schimbat și nimeni, nicio instanța nu vrea sa tina cont de acest lucru. Toată lumea se eschivează, ca putea fi un acord verbal, etc.. Toate documentele sunt clare, susțin ceea ce v-am spus și cu toate astea am fost și obligată sa plătesc o suma considerabila in urma unei executări silite. Nu cred ca mai are rost sa spun ce sentimentele ma încearcă vis-a-vis de “justiția” din România.. va multumesc mult!