avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Aceste zile libere se refera doar la salariatii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Aceste zile libere se refera doar la salariatii bugetari sau ...

Aceste zile libere se refera doar la salariatii bugetari sau si la cei angajati in domeniul privat ? Daca in CM de la privat se specifica liber in zilele de sarbatori legale atunci angajatorul este obligat sa acorde compensatii daca se lucreaza in aceste zile ?
Cel mai recent răspuns: monicagaciu , utilizator 14:11, 7 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prevederile referitoare la zilele de sarbatoare legala in care nu se lucreaza se aplica atat in sectorul privat , cat si in cel bugetar.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere catrinabadulescu@yahoo.com catrinabadulescu@yahoo.com Buna ziua. Va rog lămuriți ma: aceste zile libere se aplica si la privat? Mulțumesc. (vezi toată discuția)
1 decembrie zi de sarbatoare legala in care nu se lucreaza arakys arakys Buna ziua! Cum se aplica acest articol de lege pentru firmele de paza, mai exact agentilor de paza care asigura non-stop paza unui obiectiv? (vezi toată discuția)
Legea 285/2010 mancipri mancipri Va rog sa imi spuneti daca art.9 al. 1 din legea 285/2010 mai este in vigoare.Daca da, va rog sa imi spuneti cum i-a fost prelungit termenul de aplicabilitate ... (vezi toată discuția)