avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Daca pe parcursul anului 2021 am fost in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Daca pe parcursul anului 2021 am fost in incapacitate ...

Buna ziua!
Daca pe parcursul anului 2021 am fost in incapacitate de munca timp de 182 de zile in urma unei interventii chirurgicale, pot beneficia anul acesta de zilele de concediu de odihna aferente anului 2021 ramase neefectuate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:19, 13 Ianuarie 2022
Puteti beneficia anul acesta de zilele de concediu de odihna aferente anului 2021 ramase si neefectuate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical in timpul concediului de odihna MCM1 MCM1 Buna ziua, Am o intrebare mai delicata, consider eu, sotia mea este asistent medical si in urma cu cativa ani a suferit o interventie chirurgicala, in ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna GabrielaGerea GabrielaGerea Buna ziua, am rugamintea sa-mi spuneti daca dupa o perioada de concediu medical de 18 luni (tuberculoza cu interventie chirurgicala), concediul de odihna ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna/concediu medical criscris2011 criscris2011 Buna ziua, Pe parcursul anului 2017, din data de 3 ianuarie mai exact pana pe data de 4 iulie 2017 am fost in concediu medical neintrerupt datorat a doua ... (vezi toată discuția)