avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua In blocul in care locuiesc au garaje la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua In blocul in care locuiesc au garaje la subsol. Cand ...

Buna ziua
In blocul in care locuiesc au garaje la subsol. Cand se cumparau apartamentele acum 50 ani fiecare ap. aveau garajul lor. Parintii mei au luat la disponibilitati , adica nu mai era garaj in bloc de vandut . Acum a fost un garaj care este in proprietatea statului si am castigat repartizarea lui de la primarie si platesc chirie. Pe acest garaj a mai fost o locatara care a depus cerere , dar cand depuneai actele la primarie trebuia sa dovedesti ca nu ai datorii la impozitul de masina. Eu am avut o masina de la cineva cumparata la 3 zile dupa ce am depus cerere ptr repartizare, cealalta locatara avea masina inmatriculata pe GR si a schimbat actele cand le a cerut primaria. sa se faca dovada ca nu are restanta la impozitul pe masina Intrebarea mea este alta, pot vinde masina cu care mi am luat repartitia, eu dobandind alta masina in decembrie 2021 si m-a costa mult asigurarile. Masina care am cumparat o intra in Garaj cealalta pe care am obtinut repartitia nu incape in garaj de usile acestuia. Ma gandesc ca daca doamna face contestatie sa nu pierd repartitia , eu am alta masina . Multumesc ptr sfaturi

Alte discuții în legătură

Spatiul din fata garajului dddgab dddgab Va supun atentiei o problema ‘’mai ciudata’’ si va rog sa va exprimati opiniile. Ce regim de proprietate are spatiul din fata unui ... (vezi toată discuția)
Salut! de curand m-am mutat intr-un bloc format din 5 scari, ... eavocatciprian eavocatciprian Salut! De curand m-am mutat intr-un bloc format din 5 scari, numerotate de la A la E, fiecare scara cu propria asociatie. In acest bloc exista garaje la ... (vezi toată discuția)
În blocul nostru sunt 20 apartamente si 20 boxe ... PD PD Buna seara, va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: in blocul nostru sunt 20 apartamente si 20 boxe fiecare ap are boxa cumparata odata cu apartamentul ... (vezi toată discuția)