avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... În blocul nostru sunt 20 apartamente si 20 boxe ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

În blocul nostru sunt 20 apartamente si 20 boxe ...

Buna seara, va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: in blocul nostru sunt 20 apartamente si 20 boxe fiecare ap are boxa cumparata odata cu apartamentul trecuta in CF, 2 apartamente au cate un garaj cumparat odata cu apart. trecut in CF. 2 garaje sunt vandute la pers care nu detin ap in acest bloc. Va rog cum se imparte ( se plateste ) costul izolatiei tavanului la subsol ( boxe, garaje ) Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Aavocat Andreeea Pelinari , utilizator 20:34, 29 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara.

ma tem ca acest raspuns nu poate fi dat pana nu sunt studiate actele de infiintare ale Asociatiei precum si deciziile luate de asociatie in legatura cu suportarea costurilor si diversele modalitati de impartire al acestora. Sunt prevederi specifice si diferite la o situatie la alta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Izolare/anvlopare subsol (tavan). szabyku szabyku Buna ziua. Sunt proprietarul unui apartament aflat la parter. Sub apartament se afla boxe si garaje. In perioadele reci, mai tot timpul am probleme cu frigul ... (vezi toată discuția)
Cum imi recuperez boxa jeni1234 jeni1234 Am cumparat de curand un apartament iar in contract mi s-a specificat ca mi se cedeaza dreptul la o boxa in subsol. O boxa ce le apartinea de 10 ani de zile ... (vezi toată discuția)
Probleme de acces in boxele din subsolul uni bloc. szabyku szabyku Buna tuturor. Vin cu o problema legata de accesul in boxele din subsolul blocului in care stau. Boxele mai mici sunt folosite de proprietari ca zone de ... (vezi toată discuția)