avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept de proprietate etc..
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept de proprietate etc..

buna seara . as avea o problema mai exact o intrebare
exista vreo lege pt.
am o bunica care nu mai e in toate mintile santem 4 frati 2 plecati din tara si doi acasa unul din frati este acolo langa ia adica in acelas oras mai merge pe la ia dar destul de rar curand am aflat ca bunica ia cedat casa lui dar ia nu mai e lucida nu stie ce face intrebarea este se mai poate face ceva ??
multumesc
Cel mai recent răspuns: editutza , utilizator 15:32, 15 Ianuarie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Pentru a solicita anularea contractului de vanzare cumparare trebuie sa dovediti ca bunica nu avea discernamant la momentul semnarii actelor.
buna. trebuie sa dovedesc prin acte ca bunica mea nu mai judeca ce face??
problema este ca ia nu vrea sub nici o forma sa mearga la medic.
multumesc pt sfaturi
Bineinteles ca prin acte trebuie sa dovediti lipsa discernamantului la semnarea contractului.
Dvs pe ce va bazati cand spuneti ca "nu este in toate mintile"?
buna! Cam aceeasi problema am avuto si eu dar cu bunicul meu care sta cu o concubina iar aceasta la imbarligat sa o faca proprietara pe 2 camere din casa, acesta fiind batran(80 de ani) nu a stiut k o sa fie proprietara, el vroia sai faca un act de habitatie viagera.baba fiind desteapta ia scos un certificat fara ca sa mearga el la medic k e in toate mintile numai ca sa semneze.si uite asa a devenit proprietara doar pt cateva saptamani pentru ca am prinso si am anulat actul. deci se poate face orice in ziua de azi cu relatii si bani.
Daca ia scos certificat bunicei tale ca este in toate mintile nu prea mai ai ce sa faci ca a semnat pe propria raspundere. sincer imi pare rau sati zic ca pana la urma fiecare are dreptul la ceva. te pup

Alte discuții în legătură

Clauza de habitatie viagera adaa_19 adaa_19 Buna seara! Am o nelamurire.Bunicul meu are un imobil in care sta cu o concubina,care il ingrijeste de aproximativ 13 ani fara sa primeasca nici un ban(doar ... (vezi toată discuția)
Anulare act vanzare cumparare cu drept de habitatie facut de un varstnic cu un medic BIROU MEDIATOR GHIORGHIU MARICEL BIROU MEDIATOR GHIORGHIU MARICEL Buna seara: Bunica mea in varsta de 82 ani a facut un act de v-c cu drept de habitatie viagera pana la deces unui medic care prin functia lui a reusit ... (vezi toată discuția)
Mostenire Alinutza88 Alinutza88 Buna seara As dori un sfat de la dumneavoastra in legatura cu o mostenire. Bunicul in urma cu 9-10 ani a ... (vezi toată discuția)