avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Eusi sotia sa platim aceleasi sume cu titlu de impozit ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Eusi sotia sa platim aceleasi sume cu titlu de impozit pe cladiri si teren intravilan (de sub bloc)?

Detin in proprietate impreuna cu sotia un apartament. Este legal ca si eu cat si sotia sa platim aceleasi sume cu titlu de impozit pe cladiri si teren intravilan ( de sub bloc)?
Ultima modificare: Joi, 13 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: florin.constantin941@yahoo.com , utilizator 19:31, 13 Ianuarie 2022
Dumneavoastra si sotia platiti aceleasi sume cu titlu de impozit pe cladiri si teren intravilan ( de sub bloc) pentru ca detineti cate 50% din acea proprietate.
Si daca eram unic proprietar plateam dublu?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul pentru a doua proprietate mircea15032007 mircea15032007 Buna ziua si bine v-am regasit . Nu am mai intrat de mult timp pe site-ul dumneavoastra . Astazi am o intrebare pentru dumneavoastra care sincera sa fiu nu am ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit teren intravilan mos 66 mos 66 bună seara, am o mare nelămurire, în anul 2009 am achizitionat un teren intravilan împreună cu fosta mea prietenă, actualmente sotia mea. amândoi am ... (vezi toată discuția)
Impozit egal la cote diferite din proprietate Vorba_1 Vorba_1 Impozit egal la cote diferite din proprietate Buna dimineata, Imi poate explica si mie cineva de ce un coproprietar care detine doar un sfert cota parte ... (vezi toată discuția)