avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Eusi sotia sa platim aceleasi sume cu titlu de impozit ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Eusi sotia sa platim aceleasi sume cu titlu de impozit pe cladiri si teren intravilan (de sub bloc)?

Detin in proprietate impreuna cu sotia un apartament. Este legal ca si eu cat si sotia sa platim aceleasi sume cu titlu de impozit pe cladiri si teren intravilan ( de sub bloc)?
Ultima modificare: Joi, 13 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: florin.constantin941@yahoo.com , utilizator 19:31, 13 Ianuarie 2022
Dumneavoastra si sotia platiti aceleasi sume cu titlu de impozit pe cladiri si teren intravilan ( de sub bloc) pentru ca detineti cate 50% din acea proprietate.
Si daca eram unic proprietar plateam dublu?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul impozitare teren intravilan sub bloc Mihaif2006 Mihaif2006 Calcul impozitare teren intravilan sub bloc. Detin un apartament de 49 m2 bloc cu 4 etaje intru-un oras, am verficat preturi hotararea de consiliu ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite locale pe teren si cladiri iconaru nicolai iconaru nicolai Sunt coproprietar cu sotia in actul de proprietate al unei garsoniere din Bucuresti sect.6. La plata impozitului anual ni s-a incasat si eliberat chitanta ... (vezi toată discuția)
Impozitare a 2-a locuinta tmmiotm tmmiotm Buna ziua. Va rog sa imi spuneti cum se plateste impozitul in cazul in care, impreuma cu sotia detinem un apartament din 1994 si o casa din 2008. Ma refer la ... (vezi toată discuția)