avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Portofel găsit și luat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Portofel găsit și luat

Anul trecut mi-a căzut portofelul într-o benzinărie. S-a văzut pe imagini cum s-a oprit în dreptul lui un cetățean ce a coborât din masina sa, dar camera nu l-a surprins ca a și pus mana pe el. S-a urcat din nou în mașină, iar portofelul ce era pe jos, a dispărut.
De atunci am făcut numeroase petiții la Politie.
1. Politia nu a luat imaginile de la benzinărie, le-a solicitat după 32 de zile iar acestea erau deja suprascrise.
2. Am fost audiata eu, șeful de stație și cetățeanul, dar fapta a fost clasata, pentru ca nu au existat probe, deși probele nu au fost luate ( imaginile) întrebarile mele sunt:
Pot contesta decizia Procurorului? Oare Politia nu era obligata sa ridice în termen de 14 zile imaginile?
Nu vreau sa las asa situația. ????Sunt frustrata din cauza ca acest individ (70 ani) nu a avut nicio teama de a lua un bun dintr-o zona supravegheata video.
Ultima modificare: Joi, 13 Ianuarie 2022
Maryna84, utilizator
Cel mai recent răspuns: Maryna84 , utilizator 19:40, 13 Ianuarie 2022
Buna seara!
Daca inca sunteti in termen, puteti face o plangere impotriva solutiei de clasare.
Va mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto valivalentin01 valivalentin01 Mergeam cu masina in dreptul unei benzinarii moment in care o alta masina a iesit din aceasta in fata mea fara sa se asigure, eu l-am evitat insa am pierdut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma indrumati in rezolvarea urmatoarei probleme: ... popaadina popaadina Buna ziua, Va rog sa ma indrumati in rezolvarea urmatoarei probleme: Am fost la un supermarket prevazut cu camere video , am plecat catre domiciliu si acolo ... (vezi toată discuția)
Cercetare penala cziegler cziegler Buna ziua, trec printr-o situatie foarte ciudata si nu stiu cum sa procedez mai departe. O sa povestesc pe indelete speta si va rog frumos sa ma ajutati cu o ... (vezi toată discuția)