avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, Va rog sa ma indrumati in rezolvarea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, Va rog sa ma indrumati in rezolvarea urmatoarei probleme: ...

Buna ziua,
Va rog sa ma indrumati in rezolvarea urmatoarei probleme:
Am fost la un supermarket prevazut cu camere video , am plecat catre domiciliu si acolo am constatat lipsa portofelilui. Cred ca mi a cazut din buzunar in momentul cand am pus cumparaturile in masina.
Proprietarul magazinului refuza sa mi puna la dispozitie imaginile invocand ca nu vrea sa si "supere "consatenii, mai exact pe cel care a gadit portofelul si l a luat.
Pot solicita politiei inregistrarile?
Este legal ?
Va multumesc !

Cel mai recent răspuns: popaadina , utilizator 19:54, 27 August 2023
6 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati oficial politia teritoriala cu rugamintea de ridicare si verificare imagini stocate de sistemul de supravegherre
Datele stocate de sistemele de supraveghere se arhiveaza strict 30 de zile
Succes !
Va multumesc pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema camere video snpcezar snpcezar Buna ziua, ca sa incep povestioara am decis sa imi pun camere de supraveghere la casa am fost in magazin le-am cuparat, am mers cu cineva le-a montat, si am ... (vezi toată discuția)
Acuzatie furt din magazin fara perhezitie la fata locului johny_p2006 johny_p2006 Intrand intr-un supermarket am luat niste produse in mana si o parte 2 deodorante auto le-am pus in buzunar, neavand cos si restul produseor in mana. Intre ... (vezi toată discuția)
Inregistrari video politia locala airam2 airam2 Buna seara! Intr-o intersectie unde exista camere , pentru cat timp sunt pastrate inregistrarile ? ( in intersectie aflandu-se trei camere pe trei stalpi ... (vezi toată discuția)