avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Am și eu o întrebare. Este o hotărâre ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Am și eu o întrebare. Este o hotărâre judecătorească ...

Bună ziua! Am și eu o întrebare. Este o hotărâre judecătorească potrivit căruia, casa de pensii sectorială a ministerului afacerilor interne trebuie să stabilească și să plătească pe aproape pe 3 ani retroactiv pensie militară de stat de urmaș. Întrebarea este, în cât timp trebuie să plătească după lege? Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas gamineea gamineea Buna ziua! Eu si fratele meu beneficiem de pensie de urmas militara pana la varsta de 26 de ani daca ne continuam sudiile pana atunci. In prezent primim pensia ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas student cantorcorina cantorcorina Fiul meu,student in anul 2 ,beneficiaza de pensie de urmas de cand tatal lui a decedat. in cazul in care se angajeaza,mai beneficiaza de aceasta pensie pana ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas ioana_pacurariu ioana_pacurariu Buna ziua! Sotul meu s-a sinucis la varsta de 31 de ani, moment la care era ofiter, grad capitan. Fetitele noastre in varsta 5 si 6 ani, au dreptul la pensie ... (vezi toată discuția)