avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Rog raspuns la urmatoarea intrebare : \"In sarcina cui ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Rog raspuns la urmatoarea intrebare : "In sarcina cui este marcarea ...

Rog raspuns la urmatoarea intrebare : "In sarcina cui este marcarea destinatiei fiecarui robinet al instalatiilor de la subsolul blocului pentru ca, atunci cand ai nevoie, sa poti identifica pe cel pe care doresti sa il inchizi ?".
Intreb , deoarece inainte de reabilitarea acestor instalatii, fiecare robinet avea atasat un carton pe care scria "apa rece baie sau apa calda WC serviciu, etc.
Dupa reabilitare acestea indicatii nu mai exista sau macar sa se puna o schema sumara a instalatiilor si marcarea pe ea a destinatiei acesteia si a fiecarui robinet existent.. Raspunsul administratiei la aceasta intrebare a fost acela ca pozitia robinetilor (cca. 12-14 buc.) nu s-a schimbat si de aceea nu mai exista aceste indicatoare de destinatie. Sigur considera ca noi am memorat vechile pozitii si ca nu este in sarcina asociatiei de locatari aceasta evidentiere.

Cel mai recent răspuns: inundatul , utilizator 19:44, 15 Ianuarie 2022
Legiuitorul nu a prevazut astfel de obligatie in sarcina asociatiei de proprietari
In cazul asociatiilor de proprietari,unde echipa manageriala este interesata,aceasta poate nominaliza/marca fiecare vana/robinet din subsolul tehnic
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

zilele trecute s-a spart o teava de apa rece in wc-ul ... inundatul inundatul Buna iua. Zilele trecute s-a spart o teava de apa rece in WC-ul de serviciu, din plastic, montata de constructor in 1965. Ruptura s-a produs inainte de ... (vezi toată discuția)
Firma de metrologie contractata de asociatia de proprietari m-a inundat VulcuSimona VulcuSimona Buna ziua! In urma unui afis pus pe usa de la intrarea in scara am aflat ca o firma de metrologie va verifica ceasurile de apa rece din apartamente. Angajatul ... (vezi toată discuția)
Diferenta mare intre citirile apometrelor din apartamente si contorul general de apa rece zamcanuvictoria zamcanuvictoria Ne confruntam cu aceasta problema de mai bine de un an. Am verificat la metrologie contorul general - este in parametri. Am verificat daca exista eventuale ... (vezi toată discuția)