avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere cu permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere cu permis suspendat

Salut , as avea nevoie de câteva sfaturi.. Am fost oprit la un control de rutina și in baza de date figuram cu permisul suspendat pentru acumulare de puncte.. iar eu nu știam. Mi s a făcut dosar penal , eu a doua zi am predat permisul. Ulterior , am aflat ca bunica mea era acasa și a semnat ca a luat la cunoștința ca a ridicat plicul. Ea nu mi-a spus și nici nu are adresa locuinței mele . Ce pot face sa îmi recuperez permisul mai repede? Nu a fost cu buna știință și ulterior am predat permisul pt ca îl aveam acasa … chiar nu am stiut .
Ultima modificare: Vineri, 14 Ianuarie 2022
Andreivu, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

Voinea Liviu a scris:

Angajati avocat cu experienta in asemenea cauze.
Se poate obtine o solutie de renuntare la urmarire penala.
Sau la instanta o amanare a aplicarii pedepsei,cazuri in care permisul nu va fi anulat.

Orice condamnare,chiar si suspendata sub supraveghere sau o condmanare la pedeapsa amenzii penale, va anuleaza si permisul de conducere.

Multumesc frumos
Banuiesc ca in cartea de identitate aveti adresa unde v-au comunicat hotararea de suspendare. Inteleg ca locuiti in alta parte, aveti forme legale acolo?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineața! am și eu o problema! in data de 9/11 am fost ... Alex1609 Alex1609 Buna dimineața! Am și eu o problema! In data de 9/11 am fost oprit pentru un control in trafic și m am ales cu amenda și puncte de penalizare! In data de ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru permis suspendat pentru o luna in urma cu un an de zile valean valean buna ziua in 2015 din 14.04-13.05.2015 am avut permisul suspendat pentru depasire pe linie continua la adjud. eu sunt din sibiu , nu am predat permisul ... (vezi toată discuția)
Am și eu o intrebare cu noua lege - recuperare permis Alexandru-mihalcea Alexandru-mihalcea Salutare , După cum spune și titlul, povestea mea începe c-am așa. Am fost surprins de aparatul radar in localitate pe limita de 60 cu 127, eu fiind ... (vezi toată discuția)