avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie. Buna ziua! Tatal meu, pensioar ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie. Buna ziua! Tatal meu, pensioar fiind, are o I.I. intrebarea mea ...

Buna ziua!
Tatal meu, pensioar fiind, are o I.I. intrebarea mea e: se poate cere o recalculare la casa de pensii pentru perioada de dupa ce a iesit la pensie pt limita de varsta? Perioada cat a detinut si a avut activitate ca si I.I. se considera vechime in munca?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata lilly11a lilly11a Daca o persoana a lucrat timp de 12 ani in grupa a 2 de munca, in procent de 70%, dar fara diminuarea varstei de pensionare, perioada respectiva se ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie bliana bliana Buna ziua! Am si eu o intrebare: tatal meu a lucrat 30 ani si 10 luni in grupa I si a iesit la pensie in 1992. A decedat in 2005, iar mama are in prezent o ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie grupa i raraavis raraavis Tatăl meu a ieșit la pensie în noiembrie 1980 cu vechime integrală în grupa I. A mai lucrat apoi până în 1994 toți în grupa I. Beneficiază de ... (vezi toată discuția)