avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Plata impozit.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Plata impozit.

Buna ziua!am niste amenzi de circulatie mai vechi care nu sunt platite.Am domniciliul la locuinta tatalui meu.El vrea sa plateasca impozitul pe locuinta si auto.Poate intampina probleme la plata din cauza amenzilor mele?multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 14 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:32, 14 Ianuarie 2022
Teoretic fiind vorba despre persoane distincte cu CNP individual nu ar trebui sa existe probleme

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare certificat fiscal,legal sau nu? Zaky Zaky Mama vrea sa vinda apartamentul in care locuim iar cei de la taxe si impozite refuza sai dea certificatul fiscal pe motiv ca fratele meu ar avea niste amenzi ... (vezi toată discuția)
Amendă descoperită după 6 ani Sbppv Sbppv Bună! Recent, la aparatele pentru plată de taxe și impozite, introducând CNP-ul tatălui meu mi-a apărut că are de plătit o amendă de circulație, ... (vezi toată discuția)
Drepturi dupa evacuare in urma divortului andreeeaaaaa34343 andreeeaaaaa34343 buna seara.parintii mei au divortat acum 12ani.tata a fost evacut fiind extrem de violent. in urma cu o luna,a semna o hartie,cum ca lasa mamei apartamentul ... (vezi toată discuția)