avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara ! Nora mea este însărcinată . In timpul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara ! Nora mea este însărcinată . In timpul sarcinii ...

Buna seara ! Nora mea este însărcinată . In timpul sarcinii i-a expirat contractul de munca , ea fiind angajata temporar . Este în drept să nu i se prelungească contractul de munca ? Ea neputând să beneficieze de concediu prenatal sau altceva in afara de concediu medical .Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:58, 15 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este corect să nu i se prelungească contractul de munca. Angajatorul nu are o astfel de o obligație.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi gravida Cristyna92 Cristyna92 Buna ziua Sunt angajata la o firma cu contract pe determinat ,lucrez la aceasta firma de aprox 1 an si 2 luni si in tot timpul acesta mi s-a facut ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata cata8 cata8 Sunt insarcinata. In prezent sunt in concediu medical.Contractul expira pe 19.07.18. Patronul este obligat sa-mi prelungeasca contractul de munca ? Va ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata vs concediu de maternitate Birsasteanu Birsasteanu Buna ziua, Am si eu o problema care ma framanta in ultima perioada. M-am angajat la actualul loc de munca in martie 2012. In august am ramas in sarcinata si ... (vezi toată discuția)