avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Bună ziua! Vă rog să ne ajutați în următoarea ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Bună ziua! Vă rog să ne ajutați în următoarea problemă. ...

Bună ziua! Vă rog să ne ajutați în următoarea problemă. Suntem mamă și fiu, persoane cu dizabilități grad 2 și am achiziționat un apartament în cote egale într-o altă localitate (oraș) decât cea de domiciliu (din cartea de identitate, casă la sat). Am depus cerere online pentru scutire de impozit în localitatea în care se află apartamentul, ne-a fost însă respinsă pe motiv că nu apare în cartea de identitate adresa apartamentului. Casa care apare ca domiciliu este moștenită, așadar apartamentul este prima locuință. Cum să procedăm pentru a primi scutirea de impozit pentru noul apartament (fără schimbarea cărții de identitate)? Vă mulțumim mult!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:49, 15 Ianuarie 2022
Conditia ca sa primiti scutire e sa aveti domiciliul in imobilul pt care se cere scutire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Resedinta si impozitul pe locuinta al persoanei cu handicap wazz wazz Buna ziua Cartea mea de identitate o am pe domiciliul din orasul X iar viza de resedinta in orasul Y. Sunt proprietar al locuintei de la adresa din orasul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua doresc un răspuns pentru următoarea situație dețin ... ladyana ladyana Buna ziua Doresc un răspuns pentru următoarea situație Dețin un apartament în oraș și o casa la tara. Cartea mea de identitatea este cu adresa de la ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite mzmz mzmz La inceputul anilor '60, casatorita fiind, mama mea a dobandit o locuinta de serviciu pe care, ulterior, conform inlesnirilor legislative din anii '90, a ... (vezi toată discuția)