avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumpărare teren in folosință de la primărie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumpărare teren in folosință de la primărie

Bună ziua, am cumpărat o casa care are curtea in acte de 160mp insa in real este cu vreo 100mp in plus. Curtea este îngrădit toată, inclusiv cei 100mp de prin anii 90 și a rămas asa de atunci. As putea sa cumpăr cei 100mp de la primărie dacă nu este act de concesiune pe ei? S-au folosit asa de către foștii proprietari fără un act anume

Alte discuții în legătură

Invocarea uzucapiunii pentru un teren al primariei de care se servesc mai multe persoane Radu Lupascu Radu Lupascu Buna ziua ! Problema se pune in felul urmator : Sunt proprietar pe casa si terenul de sub ea din 1974. De la acea data pana in prezent am folosit terenul ... (vezi toată discuția)
Legea 58/1974 persan persan Parintii mei au cumparat un imobil de 80mp cu o curte de 78mp. Terenul intra in proprietatea statului conf. legii 58/1974 si nu mai face obiectul vanzarii. ... (vezi toată discuția)
Confruntare cadastru proprietate vecina doo.ditza doo.ditza Buna ziua, Cum as putea afla pe ce suprafata de teren au cadastrul vecinii cu care suntem in conflict. Ei au cumparat cu contract de vanzare- cumparare o ... (vezi toată discuția)