avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Confruntare cadastru proprietate vecina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Confruntare cadastru proprietate vecina

Buna ziua,
Cum as putea afla pe ce suprafata de teren au cadastrul vecinii cu care suntem in conflict. Ei au cumparat cu contract de vanzare- cumparare o bucata de teren, restul terenului fiind inclus de cei de la primarie dupa anii '90 in proprietatea noastra.(este inclus in titlul de proprietate)Parintii mei au achitat fostului proprietar, cu chitanta de mana, contravaloarea terenului pe care l-au folosit zeci de ani.Intre timp au inceput sa existe neintelegeri cu actualii proprietari, in sensul ca vor sa mutam gardul. Am fost sa vorbim cu fostii proprietari care ne-au asigurat ca au vandut actualilor proprietari doar partea de teren ramasa .As putea sa aflu pe ce supratata li s-a facut acestora cadastrul?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: doo.ditza , utilizator 15:48, 24 Noiembrie 2015
La biroul de carte funciara. Totusi, depinde si de restul actelor...
Adica daca ma duc la biroul de carte funciara imi vor spune cum are vecinul facut cadastrul?
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpărare proprietate cu o suprafată mai mare decat in acte ... richard1977 richard1977 Cumpărare proprietate cu o suprafată mai mare decat in acte Buna ziua. Am cumpărat in urma cu vreo 3 ani un imobil intr-o zonă urbană. Alături am ca ... (vezi toată discuția)
Pot efectua cadastru si intabulare pentru casa si teren detinut ... Amzica Amzica Pot efectua cadastru si intabulare pentru casa si teren detinut cu acte de proprietate (contract vanzare cumparare) si la care locuiesc de mai bine 40 ani, ... (vezi toată discuția)
Notare in cartea funciara wrunning wrunning Buna ziua! Pentru refacerea cadastrului unui teren in sistem Stereo 70, s-au facut masuratori si suprafata masurata reiesita a fost mai mare decat cea ... (vezi toată discuția)