avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecinul întra în podul lui prin curtea mea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecinul întra în podul lui prin curtea mea

Bună ziua,
Am un vecin care are ușa de acces în pod la mine în curte. Casa am cumpărat-o de curând. Casele sunt lipite una de alta. Pot face ceva legal sa își mute ușa la el în curte?
Cel mai recent răspuns: dcolaru , utilizator 08:03, 16 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cereti-i asta si daca nu vrea, il dati in judecata. Important e sa se poata.
El are acoperișul înclinat, iar partea dinspre mine este cea dreapta. Dacă ar face în curtea lui, ar face ușa mai mica, insa ar avea cel puțin 1.5 m. Ceea ce eu zic ca e suficient pentru acces pod
Ultima modificare: Duminică, 16 Ianuarie 2022
dcolaru, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi este ingradit dreptul de a folosii accesul comun de urcare in pod pukkaa pukkaa Buna ziua, va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine. Am mostenit de la parintii mei un apartament la casa in curte comuna impreuna cu alte 2 familii. ... (vezi toată discuția)
O constructie improvizata la vecini imi deterioreaza peretele casei. CristinaCIC CristinaCIC Buna ziua In spatele casei mele, vecinii au o baraca veche, lipita de peretele casei mele. In urma zapezilor si a ploilor peretele casei mele este ud, ca si ... (vezi toată discuția)
Neintelegere. amk1243 amk1243 Suntem 2 vecini in curte. Podul din casa nu este intabulat nici la mine dar nici la vecinul meu. Intrarea in pod se face de la mine din casa prin ... (vezi toată discuția)