avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate deshuma o persoana din locul de veci facă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate deshuma o persoana din locul de veci facă acordul concesionarului? ...

Se poate deshuma o persoana din locul de veci facă acordul concesionarului?
Menționez ca unchiul meu e ingropat pe locul de veci al mamei mele(sora lui) iar soția lui vrea sa l mute în alt loc de veci. As vrea sa stiu daca poate face asta facă acordul mamei mele

Alte discuții în legătură

Doresc să-mi reînhumez soțul în bucurești. În ce condiții pot face asta? Placinta8 Placinta8 Cum as putea sa mut sicriul cu sotul meu dintr-o comuna, in locul de veci din Bucuresti. Am fost victimele unui accident rutier. Sotul meu a murit pe loc, la ... (vezi toată discuția)
Deshumarea este obligatorie? MaariusT MaariusT Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: Au trecut 7 ani de la inhumarea unei rude de-ale mele in Bucuresti, iar de inhumare/inmormantare s-a ocupat un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,am nevoie de o imputernicire pentru ca sotia mea sa ... anda44 anda44 Buna ziua ,am nevoie de o imputernicire pentru ca sotia mea sa ma reprezinte pentru deshumarea mamei mele ,ieri a murit sora mea si trebuie sa-o ingropam iar ... (vezi toată discuția)