avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Cum trebuie sa procedam in cazul in care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Cum trebuie sa procedam in cazul in care mostenirea ...

Buna seara! Cum trebuie sa procedam in cazul in care mostenirea parintilor ( incluzand casa de locuit plus dependinte) este trecuta pe titlul altor proprietari, iar la solicitarea noastra, nu ni se poate elibera titlu de proprietate, desi casa exista inainte de anul 1962? Va multumim!

Buna ziua,
Daca aveti acte de proprietate pe acel imobil, va trebui sa mergeti cu actele la un avocat pentru a analiza ce tip de actiune trebuie facut.
Este clar ca numai printr-o hotarare judecatoreasca veti putea anula titlul de proprietate respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta de mana pedro72 pedro72 Tatal meu a cumparat o casa in 1962. Intre intre el si propietar s-a incheiat o chitanta de mana cu martori. In aceasta chitanta de vanzare cumparare este ... (vezi toată discuția)
Obtinere titlu de proprietate Eduard_S Eduard_S Buna ziua, Fratele meu si eu detinem in parti egale un imobil in Tirgoviste lasat noua mostenire prin testament de bunicul care a decedat in 1990. Imobilul ... (vezi toată discuția)
Vinzare teren morosanucarmen morosanucarmen Eu am Titlul de Propietate eliberat in 1991pentru suprafata de 1 ha (o ruda de-a mea s-a ocupat de obtinerea acestui titlu pentru ca eu nu eram in tara). In ... (vezi toată discuția)