avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie crestere copil

buna! lucrez la o societate de 1 an si 2 luni unde am functia de baza cu norma intreaga iar la alta societate lucrez de 6 luni: cu jumatate de norma, am realizat venituri spuse impozitului de venit la ambele societati. intrebarea mea este : la calcularea indemnizatiei de crestere a copilului imi intra ambele venituri de la societati raportate la 12 luni? (mentionez ca vreau sa optez pentru 85% din media veniturilor nete aferente celor 12 luni lucrate)
Nedumerirea mea este daca trebuie sa am 12 luni lucrate si la a doua societate ca sa se ia in calcul venitul, situatie in care eu am 6 luni lucrate. va rog daca puteti sa imi dati un raspuns. va multumesc :(
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 23:43, 12 Ianuarie 2010
Buna seara. La calculul indemnizatiei se iau in calcul toate veniturile profesionale supuse impozitului pe care le-ati realizat in cele 12 luni anterioare datei nasterii copilului. Indiferent de durata realizarii fiecaruia dintre ele. Conditia este ca in cele 12 luni este sa fi realizat venituri profesionale, fara sa aveti intreruperi, cu exceptia celor definite de lege.
Pe scurt,
1. Da
2. Nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea copilului anna_roxanna anna_roxanna Va rog frumos sa ma ajutati! Lucrez la o firma din aprilie 2008 cu contract de munca cu norma intreaga de 8 ore. Am fost angajata si la o alta firma de la 1 ... (vezi toată discuția)
Calculul indemnizatiei pt cresterea copilului pana la 2 ani - exceptie Diana Nita Diana Nita Buna ziua, Desi este un subiect uzat moral pana la aceasta data, totusi inca nu am putut afla un raspuns corect la nedumerirea mea. Sunt in concediu pentru ... (vezi toată discuția)
Salariu si concediu de maternitate alexandra1313 alexandra1313 Buna ziua, In ultimii aproape 4 ani am lucrat la webdesginer fiind platita in baza unui contract de cesiune a drepturilor de autor (salariul fiind in jur ... (vezi toată discuția)