avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contencios administrativ! ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contencios administrativ! Noutăți........................orice! ...

Contencios administrativ! Noutăți........................orice! mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Anda Bocoi , Alte profesii 13:28, 25 Ianuarie 2022
Daca dvs credeti ca putem intelege ce anume intrebati sau doriti atunci inseamna ca sunteti optimista..
Bună ziua! N-am spus decât că doresc să știu orice despre contencios administrativ! Orice! Să vă povestesc, am avut un GRAV accident de circulație, am fost mult timp în comă, din cauza căruia n-am putut să mă pun la curent cu orice reprezintă o noutate, în domeniul administrativ, contencios administrativ!!!
Aș vrea asta, dacă mă puteți ajuta, vă mulțumesc!!! Contenciosul era un domeniu al facultății, care mi-a plăcut, mi-am susținut și licența în domeniu...și aș vrea să știu ce mai este nou în domeniu, atât! Atât! Mulțumesc!
Da, sunt un om optimist, de aceea cred că vă și adresez acest răspuns!
Diaconescu Bocoi Anda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiatura in domeniul juridic anonim anonim Aveti cunostinta de existenta unui act normativ potrivit caruia un licentiat in stiinte juridice pierde definitiv dreptul de a mai intra in ... (vezi toată discuția)
Dobandire diploma licenta facultatea drept- promotia 2010. universitatea spiru haret bucuresti mitrea luminita mitrea luminita Va rog daca se poate sa ma sfatuiti care sunt etapele de obtinere a unei diplome de licenta (in instanta). Am sustinut si promovat examenul de licenta, ... (vezi toată discuția)
Proaspat angajat in functia de consilier juridic AnnaM AnnaM Buna ziua! Sunt absolventa 2009 si astazi am reusit sa ma angajez consilier juridic. Sunt incantata!=D> Problema este ca va trebui sa reprezint mai multe ... (vezi toată discuția)