avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am participat într-un grup la o discuție. Nu am fost ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am participat într-un grup la o discuție. Nu am fost de acord ...

Am participat într-un grup la o discuție. Nu am fost de acord cu propunerile făcute. O persană din grup a început să-mi aducă prejudicii de imagine. Pot depune o plângere penală?
Buna seara!

Puteti introduce o actiune in raspundere civila delictuala, in care va fi necesar sa dovediti prejudiciul suferit, fapta ilicita si legatura de cauzalitate dintre ele.

In situatia in care prejudiciul suferit este intemeiat, puteti cere si o despagubire constand in daune morale.

Va recomand sa luati legatura cu un avocat caruia sa ii detaliati speta si va va spune concret ce este de facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosirea "neautorizata" a marcii inregistrate ContSters173568 ContSters173568 buna ziua/seara, Citesc de ceva timp diferite topic - uri cu si despre marca inregistrata cat si informatii de pe siteul OSIM. Nedumerirea mea in ... (vezi toată discuția)
Afirmatii false ale unei persoane au dus la incetarea unui contract Mytro Mytro Buna ziua, Avem o firma de administrare imobile in familie si de curand am pierdut un contract la o asociatie de proprietari datorita unei persoane din ... (vezi toată discuția)
Daune morale din culpa angajatorului Nina1 Nina1 Va rog ajutati-ma cu o formulare pentru solicitare daune morale din vina angajatorului in ceea ce priveste modificarea salariului si programului de lucru si ... (vezi toată discuția)