avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum se dovedeste calitatea de actionar?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum se dovedeste calitatea de actionar?

Cum se dovedeste calitatea de actionar atunci cand vrei sa vinzi actiunile detinute, dar cupoanele in forma materiala s-au pierdut, iar titularul lor apare in registrul actionarilor.
Care este solutia pentru indeplinirea formalitatilor impuse de ONRC?
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 17 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:49, 17 Ianuarie 2022
Mergeti cu buletinul direct la un broker de a o societate de valori mobiliare la care doriti si va ajuta el cu ce aveti nevoie si tot prin el veti face si vanzarea actunilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vinzare actiuni detinute la o sa de tip inchis vicuka vicuka Sunt actionar la o societate pe actiuni de tip inchis (46 actionari) si doresc sa vind actiunile detinute. Ce formalitati trebuie sa indeplinesc pentru a ... (vezi toată discuția)
Venitul de pe urma cesionarii partilor sociale impozabil? Villy1liv Villy1liv Villy1liv Villy1liv Buna ziua tuturor. Venitul realizat din cesionarea partilor sociale detinute intr-o societate (pretul este mult mai mare decat valoarea partilor sociale, ... (vezi toată discuția)
Vanzare srl tijana tijana buna ziua! ma intereseaza, in cazul vanzarii unui srl, care sunt etapele, si cum se poate trece un teren extravilan pe care societatea il detine, in posesia ... (vezi toată discuția)