avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce se intampla in cazul asta cu scutirea de impozit?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce se intampla in cazul asta cu scutirea de impozit?

Buna tuturor,
Avem un programator fost student care nu ne-a informat ca nu si-a dat licenta. Ce se intampla in cazul asta cu scutirea de impozit? Practic are un an de zile in care a a fost scutit in acel an "inghetat". Va trebui sa ii retinem impozitul retroactiv si sa facem rectificative la declaratiile 112? Sau putem continua cu scutirea de impozit? Nu gasesc niciuned in lege ce se intampla in cazul asta... Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 18 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Scutire impozit pe venit absolvent fara licenta adryanmh adryanmh Buna ziua, As dori sa stiu si eu daca din pct de vedere legal sunt eligibil pt scutirea de impozit prin noua lege. Mentionez ca am absolvit facultatea de ... (vezi toată discuția)
Scutire programator Kosmo Kosmo Buna ziua, Scutirea de 16% pentru programatori, in cazul in care firma indeplineste regulile primirii ei, se acorda OBLIGATORIU angajatului sau o poate ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit programator fara diploma licenta Qzzz Qzzz Buna ziua, Va prezint următoarea speță: Angajat cor 251202 - programator, fara studii superioare finalizate. Compania se încadrează în toate ... (vezi toată discuția)