avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am urmatoarea speta: Am primit din partea unui ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am urmatoarea speta: Am primit din partea unui executor infiintare ...

Am urmatoarea speta: Am primit din partea unui executor infiintare poprire pentru un angajat in data de 18.10.2021. Angajatul mai are o poprire, iar salariatului i se oprise si virase deja pe data de 15.10. In data de 02.11 s-a virat executorului suma de 500 lei, iar in data de 29.11 inca 500 lei, deci mult mai mult decat se cuvine... Cu toate acestea , executorul formuleaza cerere validare poprire, in intampinare anexez dovada infiintarii primei popriri, dovada achitarii catre executorul in cauza ,care a formulat cererea , ca am retinut si achitat sumele de 500+500 . In conclz, instanta a admis cererea de validare poprire, desi noi am dovedit buna credinta... Mai mult, cu 3 zile inainte de primirea hotararii, salariatul a demisionat. Am posibilitatea formularii apelului....insa nu stiu ce sanse avem...
Cel mai recent răspuns: kivio69 , utilizator 08:52, 10 Februarie 2022
poprirea se face pe veniturile viitoare ale angajatului. el si-a dat demisia. contactati un avocat care sa va reprezinte .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu după 3 luni. jondoe1 jondoe1 Întrebarea mea este:dacă primesc o comunicare de executare silită pentru un angajat,pot să încep să îi opresc banii după 3 luni sau imediat. Am citit ... (vezi toată discuția)
Blocare plata salarii! abuz bcr? FlorinMihaiM FlorinMihaiM Buna ziua! Lucrez in cadrul unei societati, care, acum mai mult de 2 ani, a primit o poprire pe conturi, de la creditor bugetar (ANAF). Suma disponibila in ... (vezi toată discuția)
Cerere validare poprire-pot sa cer anulare cerere ca ramasa fara obiect? adina.rostotchi adina.rostotchi Buna ziua, In firma mea am un angajat asupra caruia i s-a infiintat poprire pe salariu, iar eu ca angajator din diferite motive nu am virat cota parte din ... (vezi toată discuția)