Buna ziua, Am primit urmatoarea hotarare la apel pt. dosar penal conducerea sub influenta alcoolului. Nu inteleg hotararea primita.
Tip solutie: Menţinerea pedepsei
Solutia pe scurt: În baza art.421 pct.2 lit.a C.p.p., admite apelul formulat de inculpatul XXXXXXXXîmpotriva sentinţei penale nr. XXX/19.08.2021 pronunţată de Judecătoria XXXX Desfiinţează în parte sentinţa penală apelată în privinţa pedepselor complementare aplicate apelantului inculpat XXXXXXXX şi rejudecând. Menţine pedepsele complementare aplicate inculpatului XXXXXprin sentinţa penală nr. XXX/19.08.2021 pronunţată de Judecătoria XXXX, urmând ca executarea acestora să se facă conform prevederilor art.68 alin.1 lit.b Cod pen. Menţine celelelate dispoziţii ale sentinţei penale apelate, care nu sunt contrare prezentei decizii. Cheltuiele judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei în şedinţă publică azi,XX.01.2022.
A modificat in privinta executarii pedepselor complementare, in sensul ca se executa de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere,
probabil la fond judecatorul a gresit.
Hotărâre la apel
Coty91
Buna ziua , am primit aceasta hotărâre la apel va rog sa imi Spune-ți ce trebuie sa fac ma departe pentru a mi recupera permisul : a estimata: ... (vezi toată discuția)