avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, Am primit urmatoarea hotarare la apel pt. ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, Am primit urmatoarea hotarare la apel pt. dosar penal ...

Buna ziua, Am primit urmatoarea hotarare la apel pt. dosar penal conducerea sub influenta alcoolului. Nu inteleg hotararea primita.

Tip solutie: Menţinerea pedepsei
Solutia pe scurt: În baza art.421 pct.2 lit.a C.p.p., admite apelul formulat de inculpatul XXXXXXXXîmpotriva sentinţei penale nr. XXX/19.08.2021 pronunţată de Judecătoria XXXX Desfiinţează în parte sentinţa penală apelată în privinţa pedepselor complementare aplicate apelantului inculpat XXXXXXXX şi rejudecând. Menţine pedepsele complementare aplicate inculpatului XXXXXprin sentinţa penală nr. XXX/19.08.2021 pronunţată de Judecătoria XXXX, urmând ca executarea acestora să se facă conform prevederilor art.68 alin.1 lit.b Cod pen. Menţine celelelate dispoziţii ale sentinţei penale apelate, care nu sunt contrare prezentei decizii. Cheltuiele judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei în şedinţă publică azi,XX.01.2022.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
A modificat in privinta executarii pedepselor complementare, in sensul ca se executa de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere,
probabil la fond judecatorul a gresit.
Apelul facut a fost pt. sistarea muncii in folosul comunitatii cu documente medicale justificative. Nu mai inteleg nimic.
Cererea asta o faceti ulterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art.335 alin.2 - ce patesc mai exact ? :( alexCta alexCta Tip solutie: Admis apel Solutia pe scurt: DECIS - În baza art.421 pct.2 lit.a Cod procedură penală admite apelul declarat de Parchetul de pe lângă ... (vezi toată discuția)
Condamnare conducere sub influenta băuturilor Victorina20 Victorina20 \"Decizie penală nr. 165/A din data de 02 februarie 2018 În temeiul art.421 pct.2 lit.a din Codul de procedură penală, admite apelul declarat de inculpatul ... (vezi toată discuția)
Hotărâre la apel Coty91 Coty91 Buna ziua , am primit aceasta hotărâre la apel va rog sa imi Spune-ți ce trebuie sa fac ma departe pentru a mi recupera permisul : a estimata: ... (vezi toată discuția)