avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua Am și eu o întrebare referitoare la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua Am și eu o întrebare referitoare la următoarea situație ...

Buna ziua
Am și eu o întrebare referitoare la următoarea situație
În urma unei contestații referitoare la întrarea unor persoane imigrante în remorca autocamionului amenda mea a fost redusa de la 6000 £ la 200£ iar amenda formei de la 15000£ la 7000 £ ,întrebarea fiind urmatoare,patronul are dreptul sa îmi oprească banii și pentru amenda care este luata pe firmă?

Alte discuții în legătură

Buna ziua! În luna iunie la întrarea în anglia mi-au fost ... Alelena Alelena Buna ziua! În luna iunie la întrarea în Anglia mi-au fost gasite în remorca autocamionului 10 persoane clandestine, nu știam de existenta acestora mi ... (vezi toată discuția)
Amenintari si hartuire pentru bani luati din incasari! ContSters402443 ContSters402443 Buna ziua , Am lucrat pentru o firma aproximativ 3 ani . Cu patronul acestei firme nu am avut decat un contract de munca pe 3 luni de zile . In prima ... (vezi toată discuția)
Service auto germania liviupn liviupn Am o mare problema.Lucrez la o firma de transport,coordonator de traseu,si in urma cu circa doua luni,am avut un autocar ce se deplasa spre Romania incarcat cu ... (vezi toată discuția)