avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se poate tranzactiona un imobil de pe srl pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se poate tranzactiona un imobil de pe srl pe persoana fizica ...

Cum se poate tranzactiona un imobil de pe srl pe persoana fizica ? In ce conditii se poate vinde imobil cu srl împreună?
Buna seara,

Imobilul poate fi vândut printr-un contract de vânzare-cumpărare, având la baza decizia asociatului unic sau hotărâre aga de vânzare a imobilul iar societatea poate fi vândută prin cesiunea părților sociale.

O seara buna.
Cu stima.
Ultima modificare: Marți, 18 Ianuarie 2022
Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare srl dariusv. dariusv. Buna ziua - in momentul de fata vreau sa-mi vand afacerea impreuna cu SRL-ul. Am gasit si clientul interesat, dupa care am vb cu contabilul meu si cu un ... (vezi toată discuția)
Retragerea unui asociat din societate mara_iacob mara_iacob Am si eu o nelamurire in urmatoarea speta: un SRL cu 4 asociati; societatea detine 4 spatii comerciale. Unul dintre asociati vrea sa se retraga si vrea ca unul ... (vezi toată discuția)
Schimbare asociat florens florens Buna seara. Eu persoana fizica, sunt asociat la o firma ce are doi asociati si mai sunt asociat la o firma care are un singur asociat. Am decis ca firma la ... (vezi toată discuția)