avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... dupa facultate beneficiez de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

dupa facultate beneficiez de somaj

sunt studenta ultimul an la zi(cu taxa) si vreau sa stiu daca dupa ce termin facultatea beneficiez de somaj fara sa fi lucrat?Dar daca pana la terminarea facultatii voi ramane insarcinata,o sa beneficiez de indemnizatie pt cresterea copilului?
Cel mai recent răspuns: agentul oo7 , utilizator 09:42, 14 Ianuarie 2010
Daca aveti stagiul de cotizare cerut de lege si veti fi concediata, puteti beneficia de indemnizatie de somaj, chiar daca sunteti studenta.
multumesc mult pentru informatie ,o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt inscrisa la master, o sa nasc in aug 2010. pot beneficia de indemnizatie de crestere a copilului? mariamihaela mariamihaela buna ziua! sunt noua pe aici... si forumul este foarte interesant... as vrea sa stiu si eu dc pot lua indemnizatia pentru copil in urmatoarele conditii: - ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc gabriela089 gabriela089 Buna ziua. Am si eu o intrebare daca se poate: eu momentan sunt studenta si nu am loc de munca. Dar as vrea sa-mi fac carte de munca si sa-mi platesc singura ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului pentru eleve b_anyela b_anyela Buna ziua, M-ar interesa urmatoarea chestiune: Sora mea are 19 ani, este in clasa a XII a, si tocmai a aflat ca este insarcinata. Cum sau ce putem face, ... (vezi toată discuția)