avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am doua dosare la un executor.unul pentru cheltuielile ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am doua dosare la un executor.unul pentru cheltuielile de judecata ...

Am doua dosare la un executor.unul pentru cheltuielile de judecata cu fosta nevasta,celalalt facut separat de acesta cu pensia alimentara,ca asa a vrut el,in fine.Intrebarea mea este,daca primul dosar a fost deja achitat,cu cheltuielile lui cu tot si suma ceruta,mai are voie legal sa imi opreasca jumatate din salariu?practic a mai ramas suma din pensia alimentara.stiu ca,legal,poate sa opreasca doar 1/4 din salariu pentru un dosar si poate opri 2/4 daca are doua dosare.el de ce imi opreste in continoare 2/4 din salariu?ce pot face in acest sens,specificand ca aceste evita sa vorbeasca cu mine inca de la inceput,atat telefonic cat si prin mesaje sau fata in fata.stimă
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 23:46, 24 Ianuarie 2022
Depinde pentru cati minori s-a stabilit plata pensiei elimentare.
probabil ca aveti si pensie restanta in afara de cea curenta.
daca nu e cazul, faceti contestatie la executare.
Nu mai are voie decât valoarea pensiei 25%, sau 33% pt doi copii sau 50% pt 3 sau mai mulți copii.

In momentul în care s a inchis prima executare s a facut o încheiere de executare în care spune s a inchis executarea aceea cu nr acela, hartia aceasta, încheierea de executare trebuia sa ajungă și la banca unde primiți banii și la dvs un exemplar.
Dacă nu va dat hârtie și opreste în continuare 50% faceți conteastatie la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu pot obtine nici o informatie de la executor Chestiuta Chestiuta Buna seara. Am si eu doua dosare de executare la Kruk,pentru un card de credit in suma de 938 lei si pt un credit restant care nu stiu exact cat este canu pot ... (vezi toată discuția)
Cuantum pensie alimentara miha13 miha13 Buna ziua! Daca sotul este de acord sa plateasca copiilor (2 la numar), o pensie alimentara mai mare de 50% din salariul sau, pe motiv ca mai are si alte ... (vezi toată discuția)
Modalitatea de plata a pensie de intretinere dupa divortul la notar cristibox cristibox Buna ziua! Am introdus divortul la notar ,avand si copil minor. Va rog sa imi spuneti cum fac sa imi fie oprita direct alocatia de intretinere a ... (vezi toată discuția)