avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Fotografii în fața instituțiilor
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Fotografii în fața instituțiilor

Bună ziua.

Putem face fotografii în fața unor instituții publice, fără a fi sancționați? (poze de campanie lipsită de caracter politic, în fața unor instituții cum ar fi Prefectura, ISJ, etc.)
Google libertatea de panorama.
Buna ziua,
Fotografiile le efectuati in spatiul public, asadar, nu aveti nevoie de acordul reprezentantilor acestor institutii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legal sau ilegal? checkonetwo checkonetwo buna ziua, cineva (un grup important de pe o retea de socializare)imi foloseste pozele proprietate personala, insa eu nu mi-am dat acceptul: mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Cum dovedesc dreptul de autor ? Bombonica56 Bombonica56 Am făcut poze care le-am adăugat pe Wikipedia care vor fi sterse pentru că nu am drept de autor. Cum pot să arăt in termeni juridici că eu am făcut poza ... (vezi toată discuția)
Gdpr - poze angajati - revista AdrianaPrelucan AdrianaPrelucan Buna ziua, Un departament al companiei doreste lansarea unei reviste care va contine poze cu angajatii acelui departament si care va fi distibuita (in format ... (vezi toată discuția)