avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Daca un polizist spune ca se poate parca pe strada ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Daca un polizist spune ca se poate parca pe strada chiar si unde ...

Daca un polizist spune ca se poate parca pe strada chiar si unde nu este marcat parcare si ignoreaza sau nu stie Art. 176, este abuz in serviciu? sau ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: Anca76521 , utilizator 17:46, 19 Ianuarie 2022
Dacă nu există unul din semnele ”oprirea interzisă” sau ”staționarea interzisă”, se poate parca chiar dacă nu este locul marcat.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Ianuarie 2022
Iulian MANEA, Contabil

Multumesc si Art. 176 nu conteaza sau pentru ce este facut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea unui proces verbal de contraventie zeciualex zeciualex am luat o amenda pentru stationare interzisa, am refuzat sa semnez iar cand mi-a venit PV acasa am mers la post sa contest deoarece acel semn nu exista in ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - amenda aplicata de politia locala vasv123 vasv123 Buna ziua tuturor, As dori sa stiu ce sansa am in instanta sa se anuleze procesul verbal pentru parcare in statie de TAXI,daca expun urmatoarele motive: -pe ... (vezi toată discuția)
Ridicare abuziva a masinilor in constanta dragan1alex dragan1alex Buna ziua! Cred ca toata lumea a auzit ca in Mamaia / Constanta se ridica masini pe banda rulanta si sunt total de acord cu aceasta masura cat timp exista ... (vezi toată discuția)