avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere contraventionala - amenda aplicata de politia ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere contraventionala - amenda aplicata de politia locala

Buna ziua tuturor,
As dori sa stiu ce sansa am in instanta sa se anuleze procesul verbal pentru
parcare in statie de TAXI,daca expun urmatoarele motive:
-pe strada specificata in procesul verbal nu exista stati TAXI
-locul unde totusi a fost facuta poza,este marcat se un indicator rutier TAXI care face parte din categoria"indicatoare informative"deci nu a celor care obliga sau interzic,cum ar fi oprirea,stationarea, parcarea interzisa sau parcarea cu plata
Cel mai recent răspuns: eugen68octavian , utilizator 15:27, 22 Ianuarie 2012
Incercati, nu se stie niciodata peste ce judecator dati... ce mentalitate are... ce idei... ce opinii...
Slabe şanse. Amenzile date de poliţia locală sunt în baza unor HCL. Citiţi PV-ul respectiv, vedeţi dacă are eventuale vicii (consultaţi în acest sens şi OG 2/2002) şi mai ales citiţi şi actul normativ în baza căruia s-a dat respectiva amendă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda parcare hcl s4 24/2019 Adyconst Adyconst Rog un sfat. Speta: Ieri am primit o amenda prin posta de la politia locala S4. Amenda parcare in baza HCL S4 24/2019. PV de contraventie este pe numele meu, ... (vezi toată discuția)
Amenda stationare/oprire interzisa intr un loc nemarcat ca oprire ... _stefan _stefan Amenda stationare/oprire interzisa intr un loc nemarcat ca oprire interzisa Buna ziua am primit amenda cu proces verbal la stergator ca am parcat pe ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani ridicare auto din sectorul 1 ZSPm ZSPm Ieri, 4.11.2010, mi`a fost ridicata masina de pe un \"spatiu verde\" de langa Bd. Kiseleff. Ce m`a surprins a fost faptul ca in zona nu era niciun indicator ... (vezi toată discuția)