avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna, suntem 3 frați la succesiune după mamă,am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna, suntem 3 frați la succesiune după mamă,am lasat totul ...

Buna, suntem 3 frați la succesiune după mamă,am lasat totul la tata cît traeste.acum tata a vindut totul fara să ne întrebe. este corect,se poate legal.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:11, 19 Ianuarie 2022
Buna ziua.

Da, este legal.
A fost unic proprietar, a dispus de bunurile lui dupa cum a crezut de cuviinta.
Greseala dvs a fost ca ati renuntat la succesiune.
am lasat totul la tata

mai exact cum ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mosteniri si legi cu schepsis vatajita mihaela vatajita mihaela Suntem trei copii la parinti. Tata a decedat si s-a facut succesiunea legala doar intre primii doi copii si mama, al treilea renuntind atunci dintr-o forta ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,am și eu o întrebare, mama a decedat acum 2 săptămâni, iar tata ... kamykami kamykami Bună ziua,am și eu o întrebare,mama a decedat acum 2 sapt.iar tata acum 20 de ani,și nu am făcut succesiunea, la casa în care au stat părinții mei ,și ... (vezi toată discuția)
Se mai poate face succesiune ? Dorina56 Dorina56 Buna ziua, Am urmatoarea problema: 1. mama a decedat in data de 12.09.2004 2. dupa moartea ei am ramas 3 copii in viata, un nepot de la fiul decedat si ... (vezi toată discuția)