avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am făcut succesiune după mamă, am acceptat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am făcut succesiune după mamă, am acceptat succesiunea, doar ...

Am făcut succesiune după mamă, am acceptat succesiunea, doar că am lăsat totul la tata cît trăiește să folosească.acum tata a vindut totul .. fără să ne mai întrebe se poate
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:27, 19 Ianuarie 2022
Mergeti la un avocat,discutati,explicati,aratati acte etc.In ce a constat mostrnirea,daca erau bunurii mobile nu puteau fi vandute ,poste tatăl si a vandut doar cota parte ,, eventual si cotabparte mostenita de ls defuncra(daca a dezbatut succesiunea)nu avem cum sa ghicim.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Ianuarie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa tată,fratele meu e decedat? Stan Antonela Mădălina Stan Antonela Mădălina As vrea sa dezbat succesiunea după tată Fratele meu a decedat si el de curând.ce trebuie sa fac? Avem o sora vitregă care sustine ca are lasat un act prin ... (vezi toată discuția)
Succesiune corina achim corina achim Va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: care sunt pasii de urmat pentru a intra in dreptul meu de succesiune in urma decesului tatalui meu care a ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa deces sandita sandita In luna mai 2017 a decedat mama.Care este procedura dupa decesul unui parinte? Parintii mei mi-au facut Act de donatie pe casa in 1992 cu drept de habitatie ... (vezi toată discuția)