avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salutare, Cum as putea face inmatricularea unei masini ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salutare, Cum as putea face inmatricularea unei masini SH, daca ...

Salutare,

Cum as putea face inmatricularea unei masini SH, daca proprietarul o are inregistrata la DITL, dar nu si la Politie? Altfel spus, actualul proprietar plateste impozit, este masina lui, dar circula cu numerele de inmatriculare ale fostului proprietar.

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto xciprian xciprian Salut, Am cumparat de la o persoana juridica, cu factura fiscala, o masina in Decembrie 2015. S-a mentionat pe talon data instrainarii, Decembrie 2015. Pe ... (vezi toată discuția)
Impozit masina play play am cumparat o masina de curand ,am facut contract de vanzare cumparare cu tot cu actul de la primarie cum ca nu are datorii si e scoasa de la impozitul celui ... (vezi toată discuția)
Circulatie cu autoturism second hand ioanmihaila ioanmihaila Buna ziua, Doresc sa achizitione o masina second hand si nu stiu daca mai am voie sau nu sa circul pana o inmatriculez. Perioada de 30 de zile se aplica de ... (vezi toată discuția)