avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca o persoana a fost condamnata pt trecere de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca o persoana a fost condamnata pt trecere de frontiera inainte ...

Daca o persoana a fost condamnata pt trecere de frontiera
inainte de revolutie la locul de munca,perioada aceia se considera vechime in munca?in carnetul de munca nu exista perioada respectiva si ar fi utila la pensionare.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:11, 20 Ianuarie 2022
Perioada respectiva nu constituie vechime în munca.

In carnetele de munca se trecea perioadele prestate in baza unui c.i.m., unui contract de asigurare sociala sau perioada de somaj.
Multumesc!anul trecut v am adresat o intrebare referitoare la arhiva carti de munca a SC A.D.P. Timisoara si in final am gasit arhiva la SC AMM CONSTRUCT Timisoara,in caz ca mai are nevoie cineva de acte.
Multumim pentru informatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere documente de la firma care nu mai exista dinosaurusttt dinosaurusttt Buna ziua! Tatal meu a lucrat la Intreprinderea Tilib Bucuresti - Santierul 8 Timisoara, intre anii 1978 si 1986 incadrat in munca grupa II. Urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Recuperare vechime gr i de munca vpacurici vpacurici In perioada 1976 - 1989 am lucrat la Uzina de Feroaliaje Tulcea.Dupa revolutie a intrat in faliment,lichidator fiind SC.IANCINA SA. ,firma care a ... (vezi toată discuția)
Cum imi intregesc vechimea in munca ? stef56 stef56 Dintr-o eroare ( probabil) , pe vremea cand cartile de munca erau la DIRECTIA MUNCII , imi lipseste o perioada de 1 an si 3 luni din vechime. Mai precis , o ... (vezi toată discuția)