avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, Am rugămintea sa ma ajutati in legătura ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, Am rugămintea sa ma ajutati in legătura cu recuperarea ...

Buna ziua,
Am rugămintea sa ma ajutati in legătura cu recuperarea contravalorii unei amenzi primită de la ITM in 2020 in urma unui proces câștigat in instanța la sfârșitul anului 2021 , prin care a fost anulată amenda.Menționez ca amenda nu a fost achitata in contul ITM ci intr-un cont indicat de ei. Care sunt pașii pt recuperarea sumei.
Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: veronicam , utilizator 15:39, 31 Ianuarie 2022
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adresati o solicitare scrisa catre ITM, atasand hotararea prin care ati castigat. Indicati totodata si un cont bancar in care sa va fie restituiti banii.
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Întâi faceți o notificare prin care să le puneți în vedere achitarea obligației, indicând un cont în care să fie virați banii, iar dacă nu își îndeplinesc obligația de plată mergeți la un executor judecătoresc și solicitași executarea silită.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu mai pierdeti vremea cu notificari, cu jalbe, etc, apelati la un executor judecatoresc si in cateva zile banii vor fi in contul dvoastra!
Da, dar mai depinde si de suma, si de procentul cerut de executor..
Stati linistit executorii stiu cum sa puna problema ,percep un onorariu derizoriu de la creditor si de la debitor recupereaza mult mai mult.

Psihosex a scris:

Da, dar mai depinde si de suma, si de procentul cerut de executor..

Alte discuții în legătură

Buna ziua, intr-un proces cu o primarie, instanta mi-a aprobat ... interval interval Buna ziua, Intr-un proces cu o primarie, instanta mi-a aprobat cheltuieli de judecata, hotararea fiind definitiva. Intuiesc faptul ca trebuie sa notific ... (vezi toată discuția)
Stingere datorie avocat niki27 niki27 Cum imi stig datoria catre un avocat care m-a reprezetat la diverse procese, daca el si-a incasat banii din contulexecutorului jdecatoresc? Am facturi emise ... (vezi toată discuția)
Obținerea sumei de bani stabilite prin hotărâre judecătorească juliaeva juliaeva Bună seara! Inspectoratul de Poliție Județeană este obligată prin Hotărâre judecătorească la plata către petent a unei sume de bani, reprezentând ... (vezi toată discuția)