AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat	    

Adrian ALBU 
	    	Avocat

Adrian ALBU 
	    	Avocat	    

DlGoe 
	    	Utilizator

DlGoe 
	    	Utilizator	    

bobota viorel	                   

Am facut o plangere in instanta prin care cer anularea procesului verbal de contraventie ptr. nerespectarea O.U.G 195/2002 .Valoarea amenzii e 580 lei. Daca ... (vezi toată discuția)
	                    bobota viorel	                   

Am facut o plangere in instanta prin care cer anularea procesului verbal de contraventie ptr. nerespectarea O.U.G 195/2002 .Valoarea amenzii e 580 lei. Daca ... (vezi toată discuția)

interval	                   

Buna ziua,
Intr-un proces cu o primarie, instanta mi-a aprobat cheltuieli de judecata, hotararea fiind definitiva. Intuiesc faptul ca trebuie sa notific ... (vezi toată discuția)
	                    interval	                   

Buna ziua,
Intr-un proces cu o primarie, instanta mi-a aprobat cheltuieli de judecata, hotararea fiind definitiva. Intuiesc faptul ca trebuie sa notific ... (vezi toată discuția)

niki27	                   

Cum imi stig datoria catre un avocat care m-a reprezetat la diverse procese, daca el si-a incasat banii din contulexecutorului jdecatoresc?
Am facturi emise ... (vezi toată discuția)
	                    niki27	                   

Cum imi stig datoria catre un avocat care m-a reprezetat la diverse procese, daca el si-a incasat banii din contulexecutorului jdecatoresc?
Am facturi emise ... (vezi toată discuția)