avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua!am fost la politie sa predau permisul dupa ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua!am fost la politie sa predau permisul dupa un proces ...

Buna ziua!am fost la politie sa predau permisul dupa un proces pierdut.M am dus cu decizia tribunalului si mi au spsu ca am 30 zile sa fac conteststatie si 30 sa predau carnetul,am revenit dupa 55 zile sa l predau si acelasi politist imi spune ca aveam 5 zile de contestatie si 30 sa l predau .M am ales cu dosar penal......in perioada cand nu aveam drept de conducere am fost oprit de radar,am avut accident si nici un polițist nu mi a spus ca sunt in afara legii,m am ales cu dovada fara drept de conducere,am facut cerere la parchet ptr dovada cu drept de conducere,nu am primit...ordonanta procurorului a fost in defavoarea mea...CE POT FACE MAI DEPARTE,VA ROG....DIN VINA UNUI POLITIST CARE NU SI A FACUT DATORIA ARE DE SUFERIT TOATA FAMILIA MEA....
Cel mai recent răspuns: Tudor19711 , utilizator 11:17, 20 Ianuarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Conform dispozitilor legale in vigoare, daca sunteti depistat conducand dupa termenul legal de predare, intrati sub incidenta art. 335 alin. 2 c.p.
Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apararii.
Dl Voinea,cu respect ...m am dus sa predau carnetul,politistul mi a spus ca am 60 de zile sa l predau....m am dus cu decizia de la tribunal...ce era sa fac,am fost oprit in trafic ptr viteza ,am fost la acidente usoare in perioada respectiva cat eram in ilegalitate ,nimeni nu mi a spus ca sunt in afara legii si nici nu mi au oprit carnetul

Voinea Liviu a scris:

Buna ziua!
De cand avem incredere ca politistii sunt buni samariteni si ajuta oamenii?
Politia nu acorda asistenta juridica,.
Ori sunteti naiv ori sunteti naiv...
Este din vina dvs ca nu cunoasteti legea.
Angajati avocat si aveti sanse sa nu va fie ANULAT permisul de conducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatiile conducatorului auto tichil tichil Intrebarea este daca sunt obligat sa stau in masina pana la intocmirea Procesului verbal de catre politistul rutier si daca da unde este reglementata aceasta ... (vezi toată discuția)
Suspendare carnet - pierderea procesului- nepredarea carnetului john_chilianu john_chilianu buna. nu e nici o lauda din ceace vreau sa va spun , mai degraba o intrebare, dar sa va povestesc. in august 2009 mia fost suspendat carnetul pentru 90 de ... (vezi toată discuția)