avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna dimineața! Dacă o angajata însărcinată ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna dimineața! Dacă o angajata însărcinată solicita concediu ...

Buna dimineața!
Dacă o angajata însărcinată solicita concediu creștere copil, dar în același timp deține și un SRL fără angajați, unde este administrator, poate întâmpina dificultăți? Contractul de munca cu siguranță se va suspenda pentru următorii 2 ani , dar acel SRL poate fi un impediment?
Cel mai recent răspuns: Alexandra Ilie , utilizator 10:23, 20 Ianuarie 2022
Nu va întâmpina dificultăți.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este cea mai buna forma de organizare pentru a primi indemnizatie de crestere a copilului? toadercristina toadercristina Buna ziua, Doresc sa imi deschid o frizerie si nu stiu care este cea mai buna forma de organizare SRL sau PFA.Ma intereseaza in mod special in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Crestere copil evelina_lav25 evelina_lav25 Buna ziua.Pe 12 iunie trebuie sa intru in crestere copil..pana la aceea data sunt in postnatal(126 zile) si am o nelamurire.Eu am un srl si sunt unic asociat ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie concediu pt cresterea copilului in caz de somaj tehnic omerisca omerisca Buna ziua. Sunt insarcinata in luna a cincea si firma la care lucrez de 10 ani a decis sa fiu trimisa in somaj tehnic in perioada aprilie - iunie. Vreau sa ... (vezi toată discuția)