avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Procedura schimbare nume.
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Procedura schimbare nume.

Procedura schimbare nume.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:35, 21 Ianuarie 2022
Daca nu e absolut necesar nu va indic a va schimba numele. Tot timpul va trebui sa purtati dupa dvs. acea dispozitie de schimbare a numelui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume dupa casatorie sorina_a_b sorina_a_b Nu mi-am schimbat numele la momentul casatoriei din cauza unor probleme admin. As dori sa-l schimb acum, adica sa iau numele sotului. Ce acte sunt necesare, ... (vezi toată discuția)
Buna seara. parintii mei au divortat in urma cu 8 ani pe cale ... Gaina Stefan Gaina Stefan Buna seara. Parintii mei au divortat in urma cu 8 ani pe cale notariala iar dupa divort mama mea a revenit la numele purtat anterior casatoriei. Am 27 de ani ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui de familie pe cale administrativa - og 41/2003 vascutamihai vascutamihai Buna seara, Referindu-ma la OG 41/2003, am citit tot ce am gasit pe Internet referitor la schimbarea numelui, insa am unele nelamuriri. Apelez la Dvs. in ... (vezi toată discuția)