avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Suprapunere titluri executorii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Suprapunere titluri executorii

Buna ziua, ma intereseaza daca se pot suprapune doua hotarari judecatoresti. Mai exact in anul 2018 s-a dispus printr-o hotarare judecatoreasca plata unei rente viagere care a si fost platita in cuantumul stabilit la acel moment. Intre timp s-a solicitat majorarea acestui cuantum, insa nu s-a solicitat de la data introducerii actiunii. Instanta de fond a dispus majorarea cuantumului de la data introducerii actiunii. Sunt interesat daca se pot suprapune cele doua titluri executorii. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara danielf2008 danielf2008 Am intentat o actiune in instanta pentru stabilirea pensiei alimentare in procent de 25% din venituri si nu in suma fixa asa cum instanta de judecata ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere major Denisa Cosmescu Denisa Cosmescu Bună ziua! Am avut un proces cu tatăl meu referitor la o pensie de întreținere. Anterior deschiderii acțiunii în instanță, pensia era în cuantum de 75 ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara IVANMARIUS IVANMARIUS Tinarul nu mai frecventeaza studiile superioare . Cum se poate opri retinerea pensiei alimentare? (vezi toată discuția)