avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... O asociatie de proprietari are conturile blocate. Isi ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

O asociatie de proprietari are conturile blocate. Isi deschide ...

O asociatie de proprietari are conturile blocate. Isi deschide un cont revolut (nu se stie pe ce nume), apoi solicita plata in acest cont. Se stie aceste conturi revolut, nu pot fi urmarite de ANAF. Este legal ca o asocietie (pers juridica) sa aiba conturi revolut?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 13:20, 25 Ianuarie 2022
Problema nu este siguranta banilor (astia daca e sa dispara, dispar si din Lituania, la fel cum dispar si din Singapore sau din Romania), problema este ca revolut nu este banca (este orice altceva, dar nu banca), si asociatia de proprietari nu este persoana fizica, iar revolut nu deschide conturi business pentru asociatii de proprietari in Romania. In rest, toate ar fi frumoase.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont bancar blocat buna ziua! va rog, puteti sa-mi dati mai multe ... Lumyna Lumyna cont bancar blocat Buna ziua! Va rog, puteti sa-mi dati mai multe detalii si eventuale mijloace de control ale modului cum se fac incasarile si platile in ... (vezi toată discuția)
este obligatoriu ca o asociatie de proprietari sa detina cel putin un cont bancar ? justitiara17 justitiara17 Buna ziua, Va adresez urmatoarele intrebari la care va rog respectuos sa imi raspundeti: 1) O asociatie de proprietari este OBLIGATA sa detina cel putin un ... (vezi toată discuția)
Alegere președinte/plată facturi cico2cico cico2cico Alegere președinte/plată facturi Vin cu câteva intrebări pentru asociație de proprietari : 1) Datorită faptului că ultimul președinte al asociației ... (vezi toată discuția)